Servere evt. retten med peanuts Du kan udskifte tofu og kikærter med kyllingestrimler Skift evt. grønsagerne ud med, majs, ærter, knoldselleri, blomkål osv.Du kan også skifte nudlerne ud med ris.
Fremgangsmåde
Skær løg, gulerødder, peberfrugt og broccoli i tern.
Sæt tofu i press i 15 min.
Snit porre i fine skiver
skær squash i tern
Put løg, gulerødder, peberfrugt, broccoli og porre sammen med presset hvidløg og revet ingefær i en wok og steg det i soyasovs i 5 min.
Skær tofu i tern og out den i en fryse pose med lidt soyasovs og lad det trække lidt
Tilsæt karry og squash og steg yderligere i 10 min eller til grønsagerne er møre
Skær ananas i tern og dræn vandet fra kikærterne og skyl dem
Tilsæt så kikærter, kokosmælk, rosiner, ananas salt, chili og tofu og lad det stå og simre