30gKikærtemel(Kan erstattes med fuldkornsrismel, rismel, boghvedemel eller alm. fuldkornsmel)
10gLoppefrøskaller
1tskRøget paprika
1tskSød paprika
1/2tskSpidskommen
1-2tskSalt
1/2tsk Stødt chili
1/2tsk Peber
Fremgangsmåde
Put de skyllede kedney bønner op i en skål og stavblend dem til de er helt most
Skær løg, hvidløg, peberfrugt i grove tern og blend det sammen med bønnerne og persille
Blend det til det bliver en tynd fars
Tilføj, havremel, kikærtemel, loppefrøskaller og alle krydderierne og rør godt rundt til farsen bliver helt fast
Lad farsen hvile på køkkenbordet i 10 min
Form bøfferne til de er ret flade og steg bøfferne på en panden til de får godt med farve på begge sider, ellers bliver bøfferne meget bløde. De skal mindst have 5 min på hver side, på middelvarme