Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
INDISK DAHL MED KOKOSMÆLK, RØDE LINSER OG SPIDSKÅL
Indisk Dahl serveret med Raita og brune ris
4.25
fra
4
stemmer
Send opskrift på mail
Servings:
6
Portioner
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
30
minutter
min
I alt
40
minutter
min
Undgå at skærmen slukker
Ingredients
4
dl
Røde Linser
8
dl
vand
1
stk
Løg
2
fed
Hvidløg
1/2
mellem
Spidskål
1
mellem
Porre
1
dåse
Tomatpuré
1
dåse
Hakket tomater
1
dåse
Kokosmælk light
1
terning
Grønsagsbouillon
1
tsk
Stødt chili
2
tsk
karry
RAITA
2
dl
JOE KURT
(eller Alpro Plantgurt Natural (no sugars))
100
gram
Oatly Imat fraiche
1/2
stk
Agurk
10
stk
Cherrytomater
2
spsk
Frisk hakket persille
1
spsk
Frisk hakket basilikum
1
fed
Hvidløg
1/2
stk
Citron, saften
1/2
tsk
Stødt Koriander
Noter
Server din indiske dahl med Raita og brune ris evt. med et lækkert stykke brød
Du kan også udskifte grønsagerne med dem du bedst kan lide
Vær OBS på at den samlede næringsindhold i opskriften er baseret på
1 portion Indisk dahl på 400g, 150g kogte brune ris og 200g raita.
Fremgangsmåde
Hak løget fint, pres hvidløget, snit porre i fine strimler og skær spidskål i grove strimler
Kom alle ingredienserne i en gryde
Kog op og lad det simre i mindst 30 minutter. Rør rundt undervejs
RAITA
Imens din indiske dahl står og simrer, laver du din Raita og lader den trække til retten er klar.
Start med at komme yoghurt i en skål og rør det sammen med Imat fraiche, salt, koriander, persille, basilikum og citron.
Halvver agurken og fjern kernerne. Skær tomaterne over og fjern kernerne. Skær tomater og agurk i mindre tern og kom det i skålen.
Smag til med salt, koriander og citron.
Dippen kan med fordel laves noget tid i forvejen, så den kan trække smag.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest