Du kan tilføje mere mayonnaise i din dressing, hvis du vil have din coleslaw mere fed.
Du kan undgå fennikelfrø, hvis du ikke bryder dig om smagen.
Du kan lave din dressing på almindelig mayonnaise og creme fraiche, hvis du ikke ønsker din dressing skal være vegansk.
Fremgangsmåde
Skræl og riv alle grønsagerne i en foodprocessor, brug den helt fine kniv.
Bland grønsagerne godt sammen i en skål og tilsæt friskhakket persille og rør rundt igen. Gem lidt af persillen til at pynte din coleslaw med.
Rist fennikel og peberkorn på en tør pande på middelvarme, rist frøene til de er gylden-brune. Stød krydderierne med en morter, spiseske på et spækbræt eller i en krydderikværn.
Hæld krydderier over i en skål.
I en ny skål rører du yoghurt, mayonnaise, æblesidereddike, citron og friskhakket dild sammen. Tilsæt krydderi blandingen og rør det godt sammen. Smag dressingen til med salt og citron.
Hæld dressingen over de fint revet grønsager og bland det godt sammen.
Anret din coleslaw i en salatskål og pynt den med revet citronskal og friskhakket persille.