Du kan sagtens udlade kanel, jeg elsker kanel og syntes det giver knækbrødet lidt sødme i smagen.
Spis knækbrød som mellemmåltid og især hvis du er på farten, så det nemt at have med.
Fremgangsmåde
Bland alle ingredienser sammen i en skål og hæld 2,5 dl vand i.
Rør godt rundt og lad ‘dejen’ stå i 10 minutter. Rør lidt i den undervejs. Spæd til med den sidste halve deciliter, hvis dejen tørrer ud og lad chia og hørfrø absorbere denne væske også, så du til sidst har en lidt slimet kernedej.
Opvarm ovnen til 150ºC
Hæld dejen ud på en bageplade beklædt med bagepapir og glat den ud med en dejskraber eller put et styk bagepair ovenpå og rul ud med en kagerulle og hiv forsigtigt det øverste bagepapir af. Gør du det på den måde, sikrer du at få glattet kernedejen fint og flat ud.
Bag knækbrødene midt i ovnen i 1 time og 20 minutter og kig herefter til dem. Mærk på knækbrødene i midten af pladen. Føles den blød, giver du den 5 minutter mere og tjekker igen.
Lad knækbrødet afkøle og let dem forsigtigt fra bagepapiret. Bræk dem i dine ønskede stykker og opbevar i et tætlukket glas.