100gramNeutral yoghurt(JOE' KURT eller Alpro greek style)
250gramHvidhvedemel
300gramHvedemel
25gramHvedemel(Til at drysse på bordet)
Noter
Spis dine nybagte hveder med vegansk smør, vegansk ost, syltetøj, peanutbuttercreme og mørk pålægchokolade.
MUMS DET SMAGER DEJLIGT!
Fremgangsmåde
Opløs tør gæren i vandet, pisk FiberHusk i og lad det trække i 5 min.
Pisk salt, søde dråber, kardemomme og smeltet smør i, til det er ensartet.
Tilsæt neutral yoghurt og havre drik, pisk det i lidt af gangen. 1 dl havre drik af gangen og pisk det godt.
Tilsæt hvidhvedemel og rør det godt sammen med en grydeske.
Tilsæt hvedemel og rør det godt sammen
Dæk dejen til med et fugtig viskestykke og stil det til hævning i 45 minutter. Gerne længere tid hvis det er muligt.
Form 12 hveder, som lægges tæt på en bradepande med bagepapir. Se billeder i opskriften! Drys hvedemel på bordet og hav lidt på hænderne!
Stil dem til efterhævning i 60 minutter.
Tænd oven på 225ºC på varmluft og skru ned på 200ºC når du sætter hvederne i ovnen. Sæt bradepanden i ovnen og bag hvederne i ca. 20-25 minutter, til de er godt gyldne.
Lad dem køle helt af og rist dem igen før servering.