1pakkeVegansk filet(Jeg bruger like chicken bites fra Like Meat. Du kan skifte det ud med 200gram tofu. )
1/2dåseAspargessnitter
100gramÆrter
100gramChampignon(Gerne de brune)
Dressing til hønsefri salat
100gramAlpro Greek style
50gramOatly Imat fraiche
2spskVegansk mayonnaise
1spskCitronsaft
2tskGærflager
1/2tskDijon sennep
1tskLøgpulver
salt&peber
Noter
Skift vegansk filet ud på tofu. Fremgangsmåde:
Hæld vandet fra tofuen og læg tofuen i pres.
Skær tofuen i små stykker (eller trevlet ligesom kylling). Steg dem 6-7 min. på en pande i lidt olie, så de er gyldne og sprøde på alle sider. Læg dem til side i en skål.
Fremgangsmåde
Svits de veganske filet stykker let på en pande med salt og peber.
Skyld og skær svampene i små skiver. Hæld dem nu på panden og steg dem til der ikke er mere væde på panden.
Hæld vandet fra aspargessnitterne og skyl dem grundigt og lad dem dryppe af.
Optø ærterne.
Rør dressingen sammen og smag den til.
Bland nu dressingen sammen med de stegte champignoner, de drænede aspargessnitter, de optøet ærter og de let stegte veganske filet stykker eller tofu.