Jeg lavede 8 romkugler overtrukket med chokolade, drysset med pistacienødder og så trillede jeg 7 romkugler med kokosmel. Bemærk: Romkuglerne er kalorie udregnet uden ckokolade og uden kokosmel.
Fremgangsmåde
Hæld bønnerne fra dåsen i en sigte, skyl dem grundigt, og lad væsken dryppe fra.
Kom bønnerne og alle de resterende ingredienser - på nær pynten - i en foodprocessor eller blender, og kør maskinen, indtil du har en helt glat masse. Smag romkuglemassen til, så den smager præcis, som du ønsker.
Stil romkuglemassen i køleskabet i mindst 2 timer så massen bliver fast nok til, at du kan rulle romkuglerne.
Rul romkuglerne i den ønskede størrelse mellem hænderne og sæt dem på køl igen.
Smelt chokoladen over et vandbad. Dyp hele romkuglen ned i chokoladen og tag den op med en gaffel, drys med hakket pistacie nødder.Lav evt. halvdelen med chokolade og tril resten i kokosmel.
Sæt romkuglerne på køl igen til chokoladen er fast.