Du kan godt skifte valnødder ud med ristede hasselnødder. Du kan også vælge at putte begge slags nødder på. Du kan udskifte abrikoser med tranebær.
Fremgangsmåde
Start med at snitte rødkål fint og grønkål, hvis ikke det er købt hakket. Jeg køber ofte hakket og skyllet grønkål. Jeg putter rødkål i en foodprocessor.
Hak frisk persille.
Bland rødkål, grønkål og frisk persille sammen i en skål.
Skær æbler i tern, skær pærer i tynde både, skær abrikoser i fine strimler.
Skyl blåbær og hindbær og halver hindbær.
Hak valnødderne groft.
Rør dressingen sammen - olivenolie, hvidvinseddike, frisk appelsin saft og riv lidt af skallen. Hæld dressingen over den blandet kål.
Top salaten med pærer, æbler, abrikoser, blåbær og hindbær.
Drys til sidst de groft hakkede valnødder over salaten.