Skift tofu ud med kylling, hvis du ikke bryder dig om tofu.
Skift grønsagerne ud med de grønsager du bedst kan lide eller tilføj flere grønsager
Fremgangsmåde
Start med at lægge din tofu i pres, hvis ikke den er fast. Skær tofu i tern
Rør teriyaki sovs, soya, hvidløg, majsgryn, kokossukker, æblecider eddike, stødt ingefær og vand sammen i en skål.
Hæld marinaden over tofu ternene. Sæt det evt. på køl - det skal ikke, men det bliver lækkert af at trække lidt, ligesom kylling!
Tænd ovnen på 200grader
Gør risene klar i en gryde. 3dl ris og 6 dl vand
Skær broccoli og blomkål ud i grove tern og hæld dem i et fad og hæld soya hen over og drys med løg pulver
Sæt grønsagerne i ovnen og bag dem i 35-40 min og tænd for risene samtidigt, lad dem simre koge i 30 min og sluk derefter for komfuret og lad dem trække i gryden
Imens grønsagerne bager i ovnen og risene koger, steger du dine tofu tern på en panden
Steg tofuen ved svag varme og rør rundt ofte, steg tofuen til marinaden er forsvundet og dine tofu tern er sprøde. Det vigtigt at de steger ved svag varme, så marinaden ikke brænder på!
Optø edamame bønnerne, ved at hælde kogende vand henover
Rør edamame bønnerne i fadet med de bagte grønsager, når de er færdige
Nu er retten klar til at blive serveret. Brug en dyb tallerken eller skål og anret risene, tofuen og grønsagerne. VELBEKOMMEN