1pakkeMinced Tex Mex( Fra Naturli/ hakket plantefars)
1poseGrøntsagsbund fra Rema 1000
1DåseKidneybønner
1poseMexicansk krydderi blanding
1glasSalsa
2dl Soya neutral yoghurt
1spskLimesaft
1fedHvidløg
Noter
Næringsindhold er baseret på:1 sød kartoffel på 160g (rå) Mexicansk fyld 250gHvidløgsdressing 100gsalsa 1 spsk. Gem resten af det mexicanske fyld til dagen efter, brug det som rest til frokost, her vil du kunne spise det i en wrap eller pitabrød.
Fremgangsmåde
Skrub kartoflerne godt og bag dem på bagepapir i en ovn ved 200ºC varmluft i cirka 20-30 minutter eller til de er møre inden i – kan variere efter størrelse.
Svits plantefarsen på en slip let pande, så behøver du ikke fedtstof på, efter et par min tilsætter du krydderi blandingen, du skal gemme lidt til din hvidløgsdressing og lad det stege videre i 5 min ca.
Når plantefarsen er stegt tilsætter du grønsagerne fra frost og lader det stege først på høj varme og efterfølgende på lav varme, så det ikke brænder på.
Imens dit fyld steger på panden, rører du din dressing sammen. Rør soya yoghurt, hvidløg, krydderi blanding og limesaft sammen, smag evt. til med salt & peber
Når dine søde kartofler er færdige, det er de, når der kommer væde ud af dem. Skær kartoflerne op på langs og åben dem. Put det mexicanske fyld i og top det med hjemmelavet dressing og salsa. Så der serveret!