Ønsker du ikke at lave en vegansk haydari dip kan du bruge almindelig fetaost og ønsker du en fedtfattig udgave, kan du bruge salattern fra Cheasy. Dem har jeg brugt før i tiden og det smager også godt.
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 225ºC og kom bagepapir på en bageplade.
Del peberfrugterne på langs, tag kernerne ud og placer dem på bagepladen med skindsiden op ad.
Sæt pladen i ovnen og bag peberfrugterne til skindet er sort, ca. 20-25 minutter.
Kom de bagte peberfrugter i en frysepose og lad dem afkøle heri i køleskabet.
Pil skindet af de bagte peberfrugter.
Kom dem og de resterende ingredienser i en skål og stavblend det godt, til det har en jævn og cremet konsistens. Du kan også bruge en foodprocessor.
Smag til med salt og peber, samt citronsaft
Servere din Haydari dip i en skål og pynt med frisk persille. VELBEKOMMEN