Har du nogen i familien som ikke spiser tæmpeh, så lav en halv portion med tæmpeh og en halv portion med kyllingestrimler. Min søn elsker vegansk karrysovs med kyllingestimler
Hak alle grønsagerne fint i en foodprocessor, riv ingefær og skær æblet i tern. Steg det i et par minutter. Enten i vand eller olie. Jeg bruger altid vand, det fungere fint.
Tilsæt karry og lad det stege i 3-5 minutter
Kom kokosmælk og grønsagsboullion i gryden og lad det simre i 20 min
Imens karrysovsen simrer, skærer du tæmpeh i tern og steger det på en pande med frisk revet ingefær, chili hakket fint og lidt soya.
Smags sovsen til med citron og æblercidereddike, samt salt & peber
Stavblend sovsen, så den bliver helt fint og cremet og ingen grønsagsstykker og tilføj tæmpeh og rør det godt sammen