2-3dråberPerfect sød (kun til at smage kompotten til)
Noter
Har du friske jordbær kan du sagtens bruge dem, det smager også virkelig godt
Du kan ersatte Easis sukkererstatning med hvid sukker, hvis du ønsker dette.
Brug din rabarberkompot på din grød eller i chiagrød, det smager himmelsk.
Fremgangsmåde
Skyl og rens dine rabarber og skær dem i små stykker.
Put rabarber, jordbær, perfect multisød og vaniljearoma i en gryde og bring det i kog.
Lad det stå og simre til dine rabarber og jordbær begynder at blive flydende.
Fjern gryden fra kogeblusset og lad det afkøle lidt. Smag din kompot til med perfect sød. (der skal kun få dråber i)
Tilsæt rød melatin - start med 2 tsk. og rør det godt rundt, lad det afkøle lidt mere og hvis din kompot stadig er meget tynd, skal du tilføje 1 tsk mere. Jeg starter altid med 2 tsk og sikre mig det ikke bliver for tykt.
Hæld din rabarberkompot over i et rent glas og put din vaniljestang ned i glasset, så kan det rigtig stå og trække smag.