400gramTofu(Jeg køber den økologiske fra Rema 1000 )
100gramNeutral yoghurt(Jeg bruger JOE' KURT)
2spskVegansk mayonnaise(Jeg bruger Spir)
2tskDijon sennep
2tskKarry
1/2tskRøget paprika
1/2tskGurkemeje
2-3dråberSødemiddel(Eller 2 tsk sukker)
1/2bundtDild
1/2bundtPurløg
2stykDrueagurker (Ca. 80 gram)
1lilleRødløg
2-3smågulerødder
1stykÆble
Salt&Peber
Noter
Bryder du dig ikke om tofu, kan du udskifte det med kogte quinoa, det smager også rigtigt godt. Og så bliver det til en lækker creme karry/quinoa salat.
Server din tofu salat både til påskefrokost og julefrokost, dine gæster vil blive vilde med salaten.
Fremgangsmåde
Skær halvdelen af tofuen i ca 0,5 cm tykke tern. Smulder den anden halvdel og steg begge dele i lidt karry ved middel varme, til det er let stegt. (Husk tofu'en skal være presset). Lad det køle af.
Kom yoghurt, mayo, dijonsennep, hakket dild, purløg, gurkemeje, røget paprika og karry i en skål og rør det sammen. Smag dressingen til med søde middel og salt & peber.