Skyl græskaret grundigt, behold skrællen på og skær græskaret i tern.
Skræl gulerødderne, skrub kartofler og skær dem sammen med peberfrugt i grove tern.
Steg alle grøntsagerne i en gryde med krydderier og olie/vand i et par minutter
Tilsæt boullionterning og dæk grøntsagerne 2/3 med vand (hellere for lidt end for meget, da der altid kan tilføjes mere), og kog grøntsagerne møre i ca. 30min
Blend grøntsagerne med en blender eller stavblender direkte i gryden, tilføj undervejs kokosmælk. Blend suppen godt, så den bliver cremet og lækker i konsistensen.
Kog langsomt suppen op, smag til med salt og peber, chili samt frisk presset citronsaft.
TILBEHØR
Lav tofuspyd ud fra opskriften
Kog suppehorn
Snit forårsløg fint
Server hokkaidosuppen med suppehorn i bunden, fint snittet forårsløg på toppen og tofuspyd.