1/2tskRød karrypasta (Hvis du kan lide din tofu lidt stærk så brug 1 tsk. )
Noter
Du kan erstatte Tofuspyd med vegansk bacon eller almindelig bacon
Servere også din jordskokke suppe med et lækkert stykke brød.
Vær OBS på at det samlede næringsindhold i opskriften er baseret på 1 portion Jordskokkesuppe på 600g og 2 Tofuspyd på 100g
Fremgangsmåde
Jordskokkesuppe
Inden du starter på suppen, lægger du lige din tofu i pres, hvis den ikke er helt fast.
Skræl jordskokker, kartofler og gulerødder. Skær dem i grove stykker og hæld dem i en gryde. Dæk dem med ca. 1 liter vand, så det hele kun lige er dækket med vand
Tilsæt grøntsagsbouillon og bring det hele i kog. Skru ned til middel varme og lad det simre indtil rodfrugterne er kogt igennem. Det tager ca. 15 min. I mellemtiden går du igang med at lave dine tofu spyd.
Blend grydens indhold når rodfrugterne er kogt helt igennem. Tilsæt kokosmælk og lad den simre et par minutter. Tilsæt rigeligt friskkværnet peber og smag til med salt. Lad suppen stå og simre lidt, til dine tofu spyd er klar.
Tofuspyd
Kom kokosmælk, teriyaki, peanutbutter og karrypasta i en skål og rør det sammen.
Skær tofuen i store tern og vend dem i marinaden. Lad dem trække heri i 20 min. (Husk at tofuen skal være presset)
Steg Tofu ternene på en panden, på middelvarme, sammen med alt marinaden. Det tager små 5-10 min