Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
VEGANSK POKE BOWL MED TOFU, STEGTE GRØNSAGER OG RIS
5
fra 1 stemme
Send opskrift på mail
Servings:
4
Personer
Forberedelse
20
minutter
min
Tilberedelse
30
minutter
min
I alt
50
minutter
min
Undgå at skærmen slukker
Ingredients
400
g
Tofu
(Fast)
3-4
stk
Gulerødder
1
stk
Squash
1
stk
Peberfrugt
150
g
Knoldselleri
2,5
dl
Brune ris
2
spsk
Soya
(stegning af grønsagerne)
1
stk
Avokado
1
stk
Citron
1/2
dl
Sesamfrø
Marinade til Tofu
1/2
dl
Soya
1
tsk
Løg pulver
1
tsk
Hvidløgspulver
Noter
Poke bowl er regnet ud fra 1 person, og opskriften er til 4 personer
Udskift grønsagerne hvis du hellere vil have andre i din bowl
Udskift Tofu med kylling, hvis du ikke ønsker at din Poke bowl skal være vegansk
Fremgangsmåde
Start med at sætte risene over, da brune ris skal koge i ca. 30-35 min
Skær Tofu i tern og læg dem i et fad, sammen med marinaden
Snit alle grøntsagerne i fine stænger og steg dem på panden med soya evt. lidt salt&peber
Steg efterfølgende tofu ternene, sammen med marinaden
Rist sesamfrø på en tør panden, til de begynder at få farve
Skær citron i både og avokado i fine skiver
Anret nu din Poke Bowl og drys med ristede sesam
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest