VEGANSK BURGER MED QUINOABØF, HUMMUS, COLESLAW OG TÆMPEH
Forberedelses tid på denne burger er taget udgangspunkt i, at du skal lave alt tilbehøret også! Meget af tilbehøret kan du lave i god tid, så du ikke får travlt, når din burger skal samles. Quinoabøfferne kan laves dagen før og det samme kan ærtehummus. Så på dagen kan du nøjes med at skulle lave burgerboller og coleslaw. Hjemmelavet burgerboller smager bare bedst når de lige er kommet ud af ovnen.
NÆRINGSINDHOLD I DENNE OPSKRIFT BESTÅR AF: 1 SANDWICHBOLLE 30G ÆRTEHUMMUS100G QUINOSBØF 50G COLESLAW 1 SKIVE BBQ TÆMPEH (55GRAM)
Fremgangsmåde
Lav alt tilbehøret først, det kan godt tage sin tid. Så hvis det er muligt, så lav quinoabøffer og ærtehummus dagen før. Bøfferne er vildt gode dagen efter, de får mere smag!
Lun bollerne i ovnen
Steg BBQ tæmpeh på en pande og lad dem få en god farve
Nu det tid til at samle din burger. Smør din underbolle med ærtehummus, dernæst kommer quinoabøf, tæmpeh og tilsidst din coleslaw. Put toppen på din burger og sæt en pind igennem, så holder du din burger sammen, når du skærer i den.