Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
HJEMMELAVET VEGANSK PULLED JACKFRUIT BBQ BURGER MED SEITAN
Tiden på burgeren er taget udgangspunkt i at du selv bager de veganske sandwich boller. Du kan spare en del tid ved at købe burgerbollerne.
5
fra 1 stemme
Send opskrift på mail
Servings:
6
personer
Forberedelse
2
timer
t
10
minutter
min
Tilberedelse
50
minutter
min
I alt
3
timer
t
Undgå at skærmen slukker
Ingredients
1
portion
Veganske sandwichboller
1
portion
Coleslaw
1/2
Portion
Chili mayo
1
dåse
Jackfruit chili og lime
2
små
Søde kartofler
1
tsk
Paprika
1
tsk
Oregano
1
tsk
Timian
1/2
tsk
Salt
1/2
tsk
Peber
1
pakke
Seitan
(Købt i Føtex)
1
portion
BBQ sauce
BBQ SAUCE
1
dl
Grønsagsbouillon
1
dåse
Tomatpuré
1
spsk
Peanutbutter
2
spsk
Kokossukker
(Kan skiftes ud med brun farin)
1
spsk
Soya
2
spsk
Æblecidereddike
1
spsk
Sød sennep
1/2
tsk
Røget paprika
1
tsk
Chilisauce
1
fed
Hvidløg
2
spsk
Gærflager
(Kan undværes )
1/2
tsk
Frisk kværnet peber
Noter
NÆRINGSINDHOLDET ER BASERET UD FRA:
1 stk. vegansk sandwichbolle
20gram vegansk chili mayo
100gram coleslaw
100gram pulled jackfruit
50gram BBQ seitan
Du kan sagtens skifte burgerbollerne ud med færdig købte burgerboller
Lav evt. din burger uden coleslaw og brug almindelig salat, agurk og tomater
Udskift chili mayo med almindelig vegansk mayonnaise.
Fremgangsmåde
Start med at lave dejen til dine burgerboller og sæt dem til hævning. (opskrift + fremgangsmåde, se link)
Rør BBQ saucen sammen. Bland alle ingredienserne i en skål – rør det godt sammen.
Skær seitan i fine strimler og læg dem en frysepose sammen med halvdelen af BBQ saucen og derefter på køl.
Lav din coleslaw (opskrift + fremgangsmåde, se link) og sæt på køl.
Rør din chili mayo sammen og sæt på køl.
Imens dine boller er formet og ligger til efterhævning, går du igang med pulled jackfruit.
Riv de søde kartofler, dræn væsken fra jackfruit og find krydderierne frem.
Varm 2 pander op til medium varme.
Tilsæt groft revet søde kartofler, krydderier og jackfruit´en
Steg det i 10 min og vend rundt i det undervejs.
Tilsæt resten af BBQ saucen, vend det rundt og lad det simre i 5 min.
Smag til med salt og peber.
Steg nu din seitan i BBQ marinaden på en pande i 5-10 min.
Put bollerne i ovnen og imens gør du alt dit tilbehør klar
Server pulled jackfruit som en burger med vegansk chili mayo, coleslaw og BBQ seitan.
VELBEKOMME
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest