Spis fred fisk på hjemmebagt rugbrød med hjemmelavet remoulade. Du kan finde opskrift på rugbrød med remoulade her på hjemmesiden.
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen på 200°C varmluft.
Skræl og skær pastinakkerne ud i skiver ca. 1 cm i tykkelsen. Læg dem på en bageplade og pensl dem med lidt oliven olie, salt og peber. Bag i 12-15 min. Lad dem herefter køle lidt af.
I en dyb tallerken blandes Ærte barista med kikærtemel. Dejen skal gerne være en anelse tyk i konsistensen.
I en anden dyb tallerken blandes panko rasp med paprika, karry samt salt&peber (giver fileterne ekstra god smag og en flot farve).
Dyp hver pastinak først i dejen og derefter i rasp.
Steg fredsfiskene på panden i rigeligt rapsolie. Vend dem efter 2-3 min. når de er sprøde og gyldne.
Server de veganske fiskefileterne med lidt salt på toppen, hjemmelavet remoulade, citron skiver og rugbrød.