FRED FISK MED PASTINAKKER – PANERET VEGANSK FISKEFILET

fred fisk

HJEMMELAVEDE LÆKRE SPRØDE FRED FISK

Jeg har prøvet at lave fred fisk nogle gange og jeg har ikke rigtig været så begejstret for det, syntes faktisk det smagte kedeligt. Men så besluttede jeg for at give det et skud mere og blev enig med mig selv om at pastinakker nok er det jeg allerbedst kan lide. Så det må være dem det lykkedes bedst med og jubiiii, det lykkedes mig at sammensætte en opskrift på super sprøde og lækre veganske fiskefiletter.

INGREDIENSER TIL FRED FISK

INGREDIENSLISTE:

  • PASTINAKKER
  • OLIVEN OLIE
  • PANKO RASP
  • KIKÆRTEMEL
  • ÆRTE BARISTA – Plante drik fra DRYK
  • KARRY
  • PAPRIKA
  • SALT & PEBER
  • RAPSOLIE

HOW TO

  • Start med skræl og skær pastinakker i 1 cm tykkelse.
  • Pensle dem med lidt olie samt salt & peber.
  • Bag dem i ovnen i 12-15 min og lad dem køle lidt af.
  • Bland Ærte barista og kikærtemel sammen i en dyb tallerken, så det bliver en lidt tyk dej.
  • Bland panko rasp, karry, paprika og salt & peber sammen i en anden dyb tallerken.
  • Start med at vend pastinakken i dejen og dernæst i panko rasp
  • Steg dem på panden ved svag varme i rapsolie
  • VELBEKOMMEN

INSPIRATION TIL VEGANSK PÅSKE – ELLER JULEFROKOSTBORD

Mangler du inspiration til hvordan du laver den lækreste veganske påskefrokost eller julefrokost, så kan du her på siden, finde massere af opskrifter på retter, som er perfekte til frokostbordet.

VEGANSK PÅSKEFROKOST

FRED FISK

FRED FISK MED HJEMMELAVEDE VEGANSK REMOULADE

PRØV AT LAVE DIN EGEN VEGANSKE REMOULADE, DET SMAGER HIMMELSK. DU FÅR DEN LÆKRESTE VEGANSKE FISKEFILET RUGBRØDSMAD.

VEGANSK REMULADE

FRED FISK MED PASTINAKKER - PANERET VEGANSK FISKEFILET 4

FIND OPSKRIFT PÅ FRED FISK HER:

fred fisk

FRED FISK MED PASTINAKKER – PANERET VEGANSK FISKEFILET

5 fra 1 stemme
Antal: 12 styk
Forberedelse20 min
Tilberedelse15 min
I alt31 min

Ingredienser

  • 3 styk Pastinakker
  • 1 spsk Olivenolie (Til pensling)
  • 1 dl Ærte Barista
  • 1 dl Kikærtemel
  • 2 dl Panko rasp
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk Karry
  • Salt&peber
  • Rapsolie (Til stegning)

Noter

Spis fred fisk på hjemmebagt rugbrød med hjemmelavet remoulade. Du kan finde opskrift på rugbrød med remoulade her på hjemmesiden. 

Fremgangsmåde

  •  Forvarm ovnen på 200°C varmluft.
  • Skræl og skær pastinakkerne ud i skiver ca. 1 cm i tykkelsen. Læg dem på en bageplade og pensl dem med lidt oliven olie, salt og peber. Bag i 12-15 min. Lad dem herefter køle lidt af.
  • I en dyb tallerken blandes Ærte barista med kikærtemel. Dejen skal gerne være en anelse tyk i konsistensen.
  • I en anden dyb tallerken blandes panko rasp med paprika, karry samt salt&peber (giver fileterne ekstra god smag og en flot farve).
  • Dyp hver pastinak først i dejen og derefter i rasp.
  • Steg fredsfiskene på panden i rigeligt rapsolie. Vend dem efter 2-3 min. når de er sprøde og gyldne.
  • Server de veganske fiskefileterne med lidt salt på toppen, hjemmelavet remoulade, citron skiver og rugbrød.
  • VELBEKOMMEN!
Næringsindhold
FRED FISK MED PASTINAKKER – PANERET VEGANSK FISKEFILET
Indhold per portion (100 gram)
Kalorier 199 Kalorier fra fedt 106
% Daglig værdi*
Fedt 11.8g18%
Mættet fedt 9.72g61%
Transfedt 0g
Flerumættet fedt 2.63g
Enkeltumættet fedt 6.34g
Kolesterol 0mg0%
Salt 0.62mg0%
Kalium 354mg10%
Kulhydrater 17.4g6%
Fibre 4.2g18%
Sukker 5.36g6%
Protein 4.62g9%
Vitamin A 11.2IU0%
Vitamin C 3.27mg4%
Calcium 33.1mg3%
Jern 0.71mg4%
* Daglig værdi er baseret på en diæt med 2000 kalorier.
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg
CREMET VEGANSK TZATZIKI
Tilbehør

CREMET VEGANSK TZATZIKI

HJEMMELAVET CREMET VEGANSK TZATZIKI – LAVET PÅ GREEK STYLE FRA ALPRO Hvem elsker ikke tzatziki om sommeren, det er jo verdens bedste tilbehør, når du

Læs mere »
VEGANSK HØNSESALAT
Frokost

VEGANSK HØNSESALAT

HJEMMELAVET VEGANSK HØNSESALAT MED ÆRTER, CHAMPIGNONER OG ASPARGESSNITTER Jeg elskede før i tiden min mormors hjemmelavede hønsesalat, og især med hvide aspargessnitter, ved ikke hvorfor.

Læs mere »