DRYK – 100% PLANTEBASERET

dryk
DRYK HAVRE KAKAO

MIT SAMARBEJDE MED DRYK

Jeg har siden juni 2020 haft en rigtigt godt samarbejde med DRYK. Der er en lille fin historie omkring, hvordan mit samarbejde startede med DRYK. Under første corona nedlukning, kørte jeg udendørs træning med alle mine savnede klienter. En tæt klient skrev til mig, at hun havde en plantedrik jeg skulle smage og hun advarede mig om, at det var den bedste plantedrik hun selv havde smagt. Jeg fik et par liter med hjem af DRYKS havre barista og jeg glædede mig helt vildt til at smage den, især i min kaffe. Da jeg havde drukket min første kop kaffe med Havre barista og var helt vild med smagen, skyndte jeg mig at google DRYK. Og jeg blev helt overrasket, fordi DRYK var jo dansk og det lå jo på Stevns. Så det var jo meget lokalt, idet at jeg er tilknyttet det lokale træningscenter på Stevns og at jeg kommer der flere gange om ugen. Jeg tog straks kontakt til DRYK og skrev til direktøren Christian. Der gik ikke mange dage før Christian svaret på min mail og vi fik hurtigt aftalt en dato på hvordan vi kunne mødes og få en snak om hvem er de og hvem er jeg.

Jeg blev inviteret hjem privat til Christian og hans kæreste Minna, som Christian desværre mistede kort tid efter vores samarbejde trådte i kræft. Mødet gik så godt og Christian og Minna var super flinke og snakken gik derud af, og det føltes faktisk lidt som om, at vi havde kendt hinanden altid. Vi lavede en aftale omkring hvordan vi kunne begynde vores samarbejde og så har det ellers bare fortsat.

Jeg ELSKER alle DRYK’S plantedrikke, de kan slet ikke undværes i vores dagligdag. Vi bruger det hver eneste dag hele familien. Alt vores madlavning er med plantedrikke fra DRYK. Og vi har ikke købt en liter animalsk mælk siden mit samarbejde med DRYK begyndte.

Jeg har naturligvis testet andre plantedrikke, når der er udkommet nye på markedet, men de skuffer gang på gang og jeg kan kun sige, at DRYK er de bedste på markedet og jeg sætter stor pris på at støtte et lokalt produkt.

LÆS GERNE MERE OM DRYK PÅ DERES EGEN HJEMMESIDE

DRYK har seks varianter af plantedrikke

dryk

ÆRTE DRIK – Denne bruger vi til fx havregryn med mælk, til smoothie, til pandekager, til chiagrød mm. Denne bruger jeg, hvis jeg ønsker lidt færre kalorier i min mad.

ÆRTE BARISTA – Er klart min yndlings plantedrik til kaffen, den slår ALT! Både varm kaffe, men også til iskaffe. Jeg bruger også denne til kager, sovse, risengrød, risotto, alt hvor det er godt at bruge en cremet plantedrik.

ÆRTE KAKAO – Er en mild let kakaodrik. Jeg er mest fan af den, hvor resten af familien er til havre kakao

HAVRE DRIK – Virkelig god til havregrød, det er min favorit. Den er let og cremet. Også rigtig god til risengrød sammen med ærte barista. Derudover er den min favorit til hjemmelavet koldskål

HAVRE BARISTA – Fed og cremet barista. Så er du til en god cremet mælk i kaffen, skal du bruge havre barista. Jeg bruger den, hvis jeg virkelig har lyst til en lidt sødere og cremet kop kaffe sammen med et lækkert styk kage, så kan jeg klart anbefale denne havre barista. Den er også god hvis du kan lave lidt ekstra tykke lækre svampet pandekager. Havre barista er populær hos rigtig mange cafér hvor de serverer en god kaffe latte!

HAVRE KAKAO – Cremet og lækker kakao, som er klart favorit kakaoen hjemme hos os. Min søn og mand drikker ofte kakao til morgenmaden. Og vi har ofte også gæster som er vilde med havre kakaoen. Den er mere fed end ærte kakaoen, hvilket gør at den er tykkere i konsistensen, som mange godt kan lide.

DRYK
VERDENS BEDSTE ÆRTEBARISTA

Det bedste jeg ved, er at nyde en god kop kaffe med Ærte Barista, jeg nyder stilheden og roen imens jeg får den bedste kop kaffe. Det er ren selvforkælelse.

INSPIRATION TIL PLANTEBASERET MAD MED DRYK

Jeg elsker GRØD, og den bedste grød får du er lavet på havre drik. Jeg spiser grød hele året og jeg varierer grøden ud fra årstiden frugter.

SE FØLGENDE GRØD OPSKRIFTER:

HAVREGRØD MED TOPPINGS

CHIAGRØD MED VANILJE OG FRISK CITRON

Risengrød er jo også et kæmpe hit, her har jeg valgt at lave grøden på 2 varianter af DRYK

RISENGRØD

Vegansk risengrød