Plante-Protein

Jeg har indgået et samarbejde med plante-protein.dk

Plante-protein.dk sælger udelukkende veganske proteinprodukter, i form af planteprotein og veganske proteinbarer, som jeg er kæmpe fan af.

Jeg fandt ret hurtigt deres hjemmeside på google og har primært handlet hos dem, da de efter min mening sælger det bedste plante-protein der er på markedet.

Jeg har via mine madplaner og opskrifter henvist til deres side, da jeg syntes de har rigtig mange gode veganske produkter, der har en rigtig god kvalitet. Men der er stadig mange af mine følgere på de sociale medier, der spørger hvor jeg køber mine planteproteiner henne og i den forbindelse tog jeg kontakt til plante-protein.dk

Jeg vil rigtig gerne have et samarbejde med dem, for at kunne hjælpe dem med at få deres fantastiske hjemmeside frem til andre plantespisere, da det er vigtigt, at vi kan bibeholde gode veganske hjemmesider.

Det er enormt krævende og hårdt at drive en hjemmeside, hvor man skal leve af at sælge produkter videre til andre, der er ikke den store fortjeneste medmindre man sælger enorme mængder, så vil vi have hjemmesider hvor vi kan shoppe gode veganske kvalitetsvarer, ja så skal vi altså være med til at støtte dem.

DERFOR HAR JEG NU FÅET ET LINK, HVOR I HAR MULIGHED FOR AT SHOPPE HOS PLANTE-PROTEIN.DK

KLIK PÅ LINKET HER:

Benytter i jer af dette link, ja så tjener jeg 10% af jeres køb, dette gør jeg fordi jeg via de sociale medier laver reklame for plante-protein.dk. Lige nu kan jeg også tilbyde 5% til jer, I skal bruge rabatkoden:

5MMFITNESS

Jeg håber i vil være med til at støtte op om plante-protein.dk så vi fortsat i Danmark har mulighed for at shoppe lækre veganske kvalitets varer.