Spis din æble-græskarkompot på din GRØD, det smager himmelsk. Du kan også spise det på risengrød. Eller spise det på yoghurt med en lækker hjemmelavet granola.
Fremgangsmåde
Start med at bag hokkaido i ovnen. Skær hokkaidoen midt over og fjerne græskarkernerne og læg dem ned af i en bradepande
Bag hokkaido i 45-60 min. på 200º , skrællen skal blive gylden brun.
Skræl æblerne, fjern kærnehuset fra æblerne og skær æblerne i tern a ca. 1,5 cm.
Kom æbletern og korn fra vaniljestang i en gryde og kog op under omrøring. Skru ned til middelvarme og rør med jævne mellemrum. Æblerne afgiver en del saft, og det skal gerne koge ind, så det bliver lidt tyktflydende.
Skrab al græskarpuréen ud af de halve bagte hokkaidoer, put det i en skål og put æblekompotten over i en anden skål.
Bland æblekompot og græskarpuré sammen i skål og tilføj pumpkin spice krydderi. Put æble-græskarkompotten i et glas og stil på køl.
Opbevar også resten af æblekompotten i et glas på køl.