ÆBLE-GRÆSKARKOMPOT MED PUMPKIN SPICE KRYDDERI

æble-græskarkompot

HJEMMELAVET SUND ÆBLE-GRÆSKARKOMPOT MED PUMPKIN SPICE

PRØV DENNE KOMPOT, MUMS… Hvis du kan lide æblekompot og du kan lide bagt hokkaido, så kan du også lide æble-græskarkompot med pumpkin spice, det smager himmelsk.

Jeg er helt vild denne kompot og det er en rigtig lækker efterårskompot, som er billig og nemt at lave. Har du danske æbler i haven, ja så bliver det ikke billigere og nemmere. Du kan ofte i september og oktober få hokkaido på tilbud til 10 kr. Måske du har begge dele i haven, så er det jo en helt fantastisk og nem måde at benytte sine frugt og grøntsager på fra egen have.

INGREDIENSER TIL ÆBLE-GRÆSKARKOMPOT

INGREDIENSLISTE:

  • DANSKE ÆBLER
  • VANILJESTANG
  • HOKKAIDO
  • PUMPKIN SPICE KRYDDERI – Du kan nemt lave din egen krydderi blanding. PUMPKIN SPICE

HOW TO

  • Start med at bag hokkaido i ovnen. Skær hokkaidoen midt over og fjerne græskarkernerne og læg dem ned af i en bradepande
  • Imens skræller du æblerne og skærer dem i tern, put dem i gryde med korn fra en vaniljestang og lav det til æblekompot
  • Skrab alt græskarpuréen ud de halve bagte hokkaidoer, put det i en skål
  • Put æblekompotten over i en anden skål
  • Bland æblekompot og græskarpuré sammen i skål og tilføj pumpkin spice krydderi

INSPIRATION TIL EFTERÅRS GRØD MED ÆBLE-GRÆSKARKOMPOT

Hvis du elsker grød til morgenmad, så elsker du også helt sikkert denne lækre efterårs grød med pumpkin spice.

Pumpkin spice grød med æble-græskarkompot & peanutbutter..MUMS 😋 🎃

INSPIRATION TIL HJEMMELAVET KOMPOT

Jeg elsker kompot og laver det faktisk hele året, jeg laver jordbær-rabarber kompot og brombærkompot om sommeren, om efteråret laver jeg æblekompot, vinter laver jeg bærkompot med julekrydderier. MUMS…

RABARBERKOMPOT MED JORDBÆR

BROMBÆRKOMPOT

HJEMMELAVET ÆBLEKOMPOT MED VANILJE OG INGEFÆR

BÆRKOMPOT MED STJERNEANIS

FIND OPSKRIFT PÅ ÆBLE-GRÆSKARKOMPOT MED PUMPKIN SPICE HER:

ÆBLE-GRÆSKARKOMPOT

ÆBLE-GRÆSKARKOMPOT MED PUMPKIN SPICE KRYDDERI

5 fra 1 stemme
Antal: 1 portion
Forberedelse45 minutter
Tilberedelse15 minutter
I alt1 time

Ingredienser

Noter

Spis din æble-græskarkompot på din GRØD, det smager himmelsk. 
Du kan også spise det på risengrød. 
Eller spise det på yoghurt med en lækker hjemmelavet granola. 

Fremgangsmåde

  • Start med at bag hokkaido i ovnen. Skær hokkaidoen midt over og fjerne græskarkernerne og læg dem ned af i en bradepande
  • Bag hokkaido i 45-60 min. på 200º , skrællen skal blive gylden brun.
  • Skræl æblerne, fjern kærnehuset fra æblerne og skær æblerne i tern a ca. 1,5 cm.
  • Kom æbletern og korn fra vaniljestang i en gryde og kog op under omrøring. Skru ned til middelvarme og rør med jævne mellemrum. Æblerne afgiver en del saft, og det skal gerne koge ind, så det bliver lidt tyktflydende.
  • Skrab al græskarpuréen ud af de halve bagte hokkaidoer, put det i en skål og put æblekompotten over i en anden skål.
  • Bland æblekompot og græskarpuré sammen i skål og tilføj pumpkin spice krydderi. Put æble-græskarkompotten i et glas og stil på køl.
  • Opbevar også resten af æblekompotten i et glas på køl.
  • VELBEKOMMEN!
Næringsindhold
ÆBLE-GRÆSKARKOMPOT MED PUMPKIN SPICE KRYDDERI
Indhold per portion (100 gram)
Kalorier 43.8 Kalorier fra fedt 4
% Daglig værdi*
Fedt 0.42g1%
Mættet fedt 0.091g1%
Transfedt 0g
Flerumættet fedt 0.19g
Enkeltumættet fedt 0.025g
Kolesterol 0mg0%
Salt 0.01mg0%
Kalium 221mg6%
Kulhydrater 7.14g2%
Fibre 3.18g13%
Sukker 7.41g8%
Protein 1.17g2%
Vitamin A 35IU1%
Vitamin C 9.35mg11%
Calcium 11.2mg1%
Jern 0.29mg2%
* Daglig værdi er baseret på en diæt med 2000 kalorier.
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg