SUKKERFRI BÆRKOMPOT MED STJERNEANIS

sukkerfri bærkompot

NEM OG LÆKKER HJEMMELAVET SUKKERFRI BÆRKOMPOT MED STJERNEANIS

Denne lækre kompot tager 15 min at lave, og smager himmelsk og rigtig af jul MUMS…. Hvis du elsker kanel og kardemomme, så er denne bærkompot lige noget for dig. Jeg elsker at variere min topping på min GRØD! Denne bærkompot er helt perfekt i december måned, da den smager af jul, hvem kan ikke lide det 🙂 Jeg nyder min havregrød og chiagrød med denne lækre jule bærkompot….

INGREDIENSER TIL SUKKERFRI BÆRKOMPOT

INGREDIENSER:

  • BÆR MIX PÅ FROST – Jeg køber ofte frosne bær i Rema 1000, da de ofte er på tilbud
  • DANSKE ÆBLER FRA HAVEN
  • KANEL
  • KARDEMOMME
  • STJERNEANIS

HOW TO

  • Skræl æblerne og skær dem i grove tern.
  • Put frosne bær, æbler, kanel og kardemomme i en gryde.
  • Bring det i kog og lad det simre i 10-15 min.
  • Blend det med en stavblender til der ikke er klumper i.
  • Smag evt. din kompot til med lidt sødemiddel.
  • Lad din bærkompot køle helt ned.
  • Hæld det over i et rent glas med låg og put tørret stjerneanis i og sæt det på køl.

SUKKERFRI BÆRKOMPOT- PERFEKT TIL TOPPING

BRUG DIN HJEMMELAVET BÆRKOMPOT PÅ HAVREGRØD, DET SMAGER SÅ FANTASTISK

Find inspiration her til sund havregrød: https://mmfitness.dk/sund-havregrod-med-appelsin-peanutbuttercreme/

sukkerfri bærkompot
HAVREGRØD MED TOPPINGS

ELLER BRUG DIN JULEKOMPOT TIL HJEMMELAVET CHIAGRØD

Find inspiration her til chiagrød: https://mmfitness.dk/koleskabsgrod-med-pa-farten/

sukkerfri bærkompot
CHIAGRØD MED FROSNE BLÅBÆR, JULE BÆRKOMPOT, BANAN & CHOKO CRUNCH FRA EASIS

FIND OPSKRIFT PÅ SUKKERFRI BÆRKOMPOT MED STJERNEANIS HER:

sukkerfri bærkompot

SUKKERFRI BÆRKOMPOT MED STJERNEANIS

5 fra 1 stemme
Antal: 1 glas
Forberedelse5 min
Tilberedelse15 min
I alt20 min

Ingredienser

  • 500 gram Bær mix på frost
  • 3-4 stk Danske æbler
  • 1-2 tsk Kanel
  • 1 tsk Kardemomme
  • 2-3 stk Stjerneanis

Noter

BRUG DIN BÆRKOMPOT SOM TOPPING PÅ HAVREGRØD ELLER CHIAGRØD, MUMS DET ER LÆKKERT! 

Fremgangsmåde

  • Skræl æblerne og skær dem i grove tern.
  • Put frosne bær, æbler, kanel og kardemomme i en gryde. Bring det i kog og lad det simre i 10-15 min
  • Blend det med en stavblender til der ikke er klumper i
  • Smag evt. din bærkompot til med lidt sødemiddel og lad bærkompotten køle helt ned
  • Hæld det over i et rent glas med låg og put tørret stjerneanis i og sæt det på køl
  • VELBEKOMMEN
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg
CREMET VEGANSK TZATZIKI
Tilbehør

CREMET VEGANSK TZATZIKI

HJEMMELAVET CREMET VEGANSK TZATZIKI – LAVET PÅ GREEK STYLE FRA ALPRO Hvem elsker ikke tzatziki om sommeren, det er jo verdens bedste tilbehør, når du

Læs mere »
VEGANSK HØNSESALAT
Frokost

VEGANSK HØNSESALAT

HJEMMELAVET VEGANSK HØNSESALAT MED ÆRTER, CHAMPIGNONER OG ASPARGESSNITTER Jeg elskede før i tiden min mormors hjemmelavede hønsesalat, og især med hvide aspargessnitter, ved ikke hvorfor.

Læs mere »