1 spskVegansk creme friche(Imat Fraiche fra Oatly)
2spskAlpro Greek style
1spskTahin
1tskDijon sennep
1spskAgavesirup(Eller sukkerfri sirup)
1spskÆblecidereddike
1/2stkCitron
Salt
Peber
Noter
Jeg brugte ristede mandler, da jeg havde det i forvejen. Du kan med fordel riste nødderne, så får de en ekstra god smag og er mere sprøde/knasende, det kan jeg personligt godt lide. Du kan også skidte abrikoser ud med tranebær.
Fremgangsmåde
Skyl og skær spidskål og spinat i små tynde strimler. Hak frisk persille. Bland det godt sammen og fordel på et fad eller i en skål.
Skyl æblet og skær i tynde skiver og læg ovenpå. Skær abrikoser i tynde strimler og læg oven på. Skyl friske blåbær og læg oven på.
Smulder fetaen og læg oven på.
Hak mandler og valnødder groft og drys oven på.
Dressing
Bland alle ingredienserne sammen i en lille skål og sæt på køl. Hæld dressingen ud over salaten lige inden servering. Tilføj evt. lidt vand hvis dressingen er for tyk i konsistensen.