Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
RAITA - SUND INDISK DRESSING MED AGURK OG TOMAT
5
fra
3
stemmer
Send opskrift på mail
Servings:
4
Portion
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
5
minutter
min
I alt
15
minutter
min
Undgå at skærmen slukker
Ingredients
2
dl
JOE' KURT
(eller Alpro Plantgurt Natural (no sugars))
100
gram
Oatly Imat fraiche
1/2
stk
Agurk
1
fed
Hvidløg
10
stk
Cherrytomater
1/2
stk
Citron, saften
2
spsk
Frisk hakket persille
1
spsk
Frisk hakket basilikum
1/2
tsk
Stødt Koriander
Noter
Lav Raita med frisk mynte
Servere din Raita til lækre krydrede varme retter fx Indisk dahl med røde linser og spidskål.
https://mmfitness.dk/indisk-dahl-med-roedelinser-og-spidskaal/
Fremgangsmåde
Start med at komme yoghurt i en skål og rør det sammen med Imat fraiche, salt, koriander, persille, basilikum og citron.
Halvver agurken og fjern kernerne. Skær tomaterne over og fjern kernerne. Skær tomater og agurk i mindre tern og kom det i skålen.
Smag til med salt, koriander og citron.
Dippen kan med fordel laves noget tid i forvejen, så den kan trække smag.
VELBEKOMMEN!
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest