Opbevar dine dadelkugler i en tæt beholder i køleskabet, der kan de sagtens holde sig i nogle dage
Skift citron ud med appelsin, det smager også rigtigt dejligt
Fremgangsmåde
Rist mandlerne i ovnen på 160ºC i 20 min på varmluft. Mandlerne skal få lidt farve
Imens mandlerne er i ovnen, gør du dadlerne klar ved at tage stenene ud og rive citronen på den fine side af rivejernet. Gem citronen, da du skal bruge saften.
Hak mandlerne groft i en foodprocessor, ik for meget, da de skal være groft hakket.
Dernæst tilføjer du dadlerne, citronskal, og 60gram kokosmel. Du skal gemme de sidste 20gram til at trille kuglerne i. Pres citronsaft ned i skålen og blend igen til massen begynder at samle sig. Jeg har min dadelmasse lidt grov, da jeg godt kan lide at der er lidt bid i dadelkuglerne.
Tril kuglerne til en passende form, jeg får 20-25 dadelkugler og tril dem derefter i kokosmel