Du kan altid udskifte grøntsagerne, jeg brugte lige de rester jeg havde i skuffen.
Har du ikke mulighed for at købe Teriyaki Tæmpeh, kan du bruge stegt tofu, kikæter eller bønner.
Du kan også altid ersatte sød kartoffel med en hvid bage kartoffel.
Fremgangsmåde
Start med at skrubbe de søde kartofler grundigt og bag dem i ovnen på 200ºC i 20-25 min. Tiden afhænger af hvor store kartoflerne er.
Rør din tahindressing sammen og stil den på køl, så den kan stå og trække smag.
Klargør alle grøntsagerne og steg dem på en pande med en masse krydderier, jeg brugte chili, pebermix, salt, timian og oregano. Brug de krydderier du bedst kan lide.
Steg din teriyaki på en anden pande og husk at det skal være optøet.
Når de søde kartofler er bagt færdig, laver du et snit midt i kartoflen, så den åbner sig på midten. Put de stegte grøntsager i først og dernæst stegt teriyaki Tæmpeh og top det med tahindressing og ristede sesam. Du kan også bruge sesam der ikke er ristede.
Ristede sesam laver du på en tør pande, steg dem med god varme, til de begynder at få farve. Jeg laver altid et lille glas af gangen, det kan nemlig holde sig op til flere uger.