Server din hjemmelavet vegansk bearnaisesovs med vegansk farsbrød, coleslaw salat, søde kartofler og rodfrugter. En super lækker vegansk middag, perfekt til gæster.
Tilføj mere plante mælk eller vand, hvis du ikke ønsker at din bearnaise skal være meget tyk.
Fremgangsmåde
Start med at smelte smørret i en gryde, ved middelvarme.
Når smørret er smeltet, tilsættes melet og det piskes sammen til det klumper sig sammen.
Tilsæt vand og pisk godt. Alle klumper skal være væk og sovsen begynder at tykne. Tilsæt lidt af gangen. Det er nemmeste hvis man er 2 til at lave sovsen!
Tilsæt bouillonterningen, gurkemeje og ærte barista og pisk det godt. Og igen hæld lidt ærte barista i af gangen, så sovsen ikke klumper!
Skru ned for varmen.
Tilsæt derefter bearnaise essens, estragon både frisk hakket og tørret, løgpulver, hvidløgspulver, salt og peber - Smag bearnaisen til!
Server sovsen med det samme, lader du den stå lidt, bliver den meget tyk og tilsæt evt. mere vand eller ærte barista hvis du syntes sovsen er for tyk.