2spskDaddelsukker (Kan skiftes ud med brunfarin eller Lys muscovadosukker)
1/2dl Vand
1spskMynteblade(Frisk hakket )
1tskRevet ingefær
Sødemiddel ( Smag evt. de bagte rabarber til med sødemiddel, hvis du syntes det er for syrligt! )
Noter
Top evt. din chiagrød med hjemmelavet granola
Spis evt. en portion som mellemmåltid
Tag en portion med til morgenmad hvis du er på farten
Fremgangsmåde
OVERNIGTH CHIAGRØD
Rør alle ingredienserne godt sammen, og stil blandingen tildækket i køleskabet i mindst 6 timer - og gerne natten over.
BAGTE RABARBER
Fordel rabarberne i en lille bradepande og drys daddelsukker over. Hæld vand ved og grill dem øverst i ovnen i 5 min.
Vend mynte og ingefær i de bagte rabarber og lad dem køle helt af. Smag til med sødemiddel, til du syntes det har den rette smag af sødme og syrlighed.
Hæld chiagrøden i 4 glas og fordel de bagte rabarber. Server straks.