Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
VEGANSK BAGT HAVREGRØD MED BANAN OG BÆR
5
fra 1 stemme
Send opskrift på mail
Antal:
2
personer
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
25
minutter
min
I alt
29
minutter
min
Ingredienser
1
tsk
Kokosolie
1
mellem
Banan
60
gram
Havregryn
150
gram
Havre drik
15
gram
Vanilje proteinpulver
(Kan undlades)
3
spsk
Hampefrø
(kan skiftes ud med chiafrø)
150
gram
Bær
(Blandet bær på frost)
1
tsk
Kokosmel
(Kan undlades)
Topping på bagt havregrød
200
gram
Alpro Greek style
2
spsk
Agave sirup
(Kan skiftes ud med kaloriefri sirup )
Noter
1 portion indeholder:
1 styk kage (ca. 350 gram)
100 gram Greek style
1 spsk. Agave sirup
Fremgangsmåde
Smør et ildfast fad ind i kokosolie.
Mos en banan med EN gaffel, drys havregryn over bananen.
Shake vanilje proteinpulver sammen med havre drik og hæld det over bananen og havregryn, rør det rundt med en gaffel.
Drys med hampefrø eller chiafrø, hæld frosne blandet bær over, jeg bruger bærsymfoni.
Drys med lidt kokosmel, bag det i ovnen på 200ºC i 25 min.
Anret et stykke bagt havregrød på en tallerken, sammen med greek style og agave sirup.
VELBEKOMMEN.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest