VEGANSK BAGT HAVREGRØD MED BANAN OG BÆR

vegansk bagt havregrød

LÆKKER HJEMMELAVET VEGANSK BAGT HAVREGRØD MED BANAN OG BÆR – SUND, LÆKKER OG SVAMPET “KAGE”

Min nye yndlings aftensnack…. Jeg lyver ikke, men shit hvor smager denne vegansk bagte havregrød himmelsk og allermest har jeg lyst til at kalde den BÆR DRØM 😍 🫐 🍓 Det tager 5 minutter at smække ingredienserne sammen og så skal den bages i 25 min og wupti, så har du en lækker svampet “kage” aftensnack dessert, der både er sund, mætter og smager fantastisk.

INGREDIENSER TIL VEGANSK BAGT HAVREGRØD

INGREDIENSLISTE:

BAGT HAVREGRØD:

  • KOKOSOLIE
  • BANAN
  • HAVREGRYN
  • HAMPEFRØ ELLER CHIAFRØ
  • HAVRE DRIK -Jeg bruger altid plante drikke fra DRYK
  • VANILJEPROTEIN – Jeg køber vegansk proteinpulver hos PLANTE-PROTEIN.DK få 5% rabat med koden ” 5MMFITNESS”
  • BLANDET FROSNE BÆR
  • KOKOSMEL – Kan undlades

TOPPINGS:

  • GREEK STYLE
  • AGAVESIRUP

HOW TO

VEGANSK BAGT HAVREGRØD STEP BY STEP

  • Smør et ildfast fad ind i kokosolie
  • Mos en banan med gaffel
  • Drys havregryn over bananen
  • Shake vanilje proteinpulver sammen med havre drik og hæld det over banan og havregryn
  • Rør det rundt med en gaffel
  • Drys med hampe- eller chiafrø
  • Hæld frosne blandet bær over, jeg bruger bærsymfoni
  • Drys med lidt kokosmel
  • Bag det i ovnen
  • Anret et stykke bagt havregrød på en tallerken, sammen med greek style og agave sirup

vegansk bagt havregrød
VEGANSK BAGT HAVREGRØD MED BANAN OG BÆR, TOPPET MED GREEK STYLE SAMT SIRUP

INSPIRATION TIL SUNDE MELLEMMÅLTIDER

PRØV DENNE LÆKRE OVERNIGHT CHIAGRØD MED BAGTE RABARBER

vegansk overnight chiagrød

FIND OPSKRIFT PÅ VEGANSK BAGT HAVREGRØD MED BANAN OG BÆR HER:

vegansk bagt havregrød

VEGANSK BAGT HAVREGRØD MED BANAN OG BÆR

5 fra 1 stemme
Antal: 2 personer
Forberedelse5 min
Tilberedelse25 min
I alt29 min

Ingredienser

  • 1 tsk Kokosolie
  • 1 mellem Banan
  • 60 gram Havregryn
  • 150 gram Havre drik
  • 15 gram Vanilje proteinpulver (Kan undlades)
  • 3 spsk Hampefrø (kan skiftes ud med chiafrø)
  • 150 gram Bær (Blandet bær på frost)
  • 1 tsk Kokosmel (Kan undlades)

Topping på bagt havregrød

  • 200 gram Alpro Greek style
  • 2 spsk Agave sirup (Kan skiftes ud med kaloriefri sirup )

Noter

1 portion indeholder: 
1 styk kage (ca. 350 gram) 
100 gram Greek style 
1 spsk. Agave sirup

Fremgangsmåde

  • Smør et ildfast fad ind i kokosolie.
  • Mos en banan med EN gaffel, drys havregryn over bananen.
  • Shake vanilje proteinpulver sammen med havre drik og hæld det over bananen og havregryn, rør det rundt med en gaffel.
  • Drys med hampefrø eller chiafrø, hæld frosne blandet bær over, jeg bruger bærsymfoni.
  • Drys med lidt kokosmel, bag det i ovnen på 200ºC i 25 min.
  • Anret et stykke bagt havregrød på en tallerken, sammen med greek style og agave sirup.
  • VELBEKOMMEN.
Næringsindhold
VEGANSK BAGT HAVREGRØD MED BANAN OG BÆR
Indhold per portion (1 person)
Kalorier 394 Kalorier fra fedt 123
% Daglig værdi*
Fedt 13.7g21%
Mættet fedt 4.33g27%
Transfedt 0g
Flerumættet fedt 2.83g
Enkeltumættet fedt 1.24g
Kolesterol 0mg0%
Salt 0.57mg0%
Kalium 250mg7%
Kulhydrater 42.3g14%
Fibre 5.94g25%
Sukker 18.3g20%
Protein 19.7g39%
Vitamin A 0.56IU0%
Vitamin C 5.91mg7%
Calcium 97.1mg10%
Jern 0.57mg3%
* Daglig værdi er baseret på en diæt med 2000 kalorier.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg
VEGANSK SANDWICH
Opskrifter

NEM VEGANSK SANDWICH

LÆKKER NEM VEGANSK SANDWICH MED VEGANSK PÅLÆG & HJEMMELAVET GUACAMOLE Mangler du inspiration til en lækker nem vegansk sandwich, så skal du bare se her.

Læs mere »
sund madplan uge 24
Tilbehør

CREMET VEGANSK TZATZIKI

HJEMMELAVET CREMET VEGANSK TZATZIKI – LAVET PÅ GREEK STYLE FRA ALPRO Hvem elsker ikke tzatziki om sommeren, det er jo verdens bedste tilbehør, når du

Læs mere »
VEGANSK HØNSESALAT
Frokost

VEGANSK HØNSESALAT

HJEMMELAVET VEGANSK HØNSESALAT MED ÆRTER, CHAMPIGNONER OG ASPARGESSNITTER Jeg elskede før i tiden min mormors hjemmelavede hønsesalat, og især med hvide aspargessnitter, ved ikke hvorfor.

Læs mere »