3-4stilkeFrisk timian(Eller anden frisk krydderurt )
1tsksalt
1tskPeber
1dåseHakket tomater
3dlvand
1terningGrønsagsbouillon
1dlÆrte Barista
2spskOlivenolie
2spskCitronsaft(Gerne frisk presset)
5dråberPerfect multisød(Eller 1 tsk sukker)
MARINERET TOFU
400gramTofu(Fast)
1-2spskSoyasauce
1-2spskTomatpuré
Evt. lidt vand
Noter
TILBEHØR TIL VEGANSK BAGT TOMATSUPPE
Marineret tofu
Fuldkorns suppehorn
Ristet brød eller rugbrød
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 210 C varmluft
Skær løg i halve, store tomater i halve, peberfrugt i store stykker
Kom cherry tomater, tomater, peberfrugter, løg, hvidløg og frisk timian på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie og multisød, salt og peber. Bag i ca. 35 minutter.
Kom de bagte ingredienser op i en blender sammen med alt den gode saft og olie. Pres hvidløgene ud af skrællen. Tilsæt hakket tomater, kogende bouillonvand og Ærte Barista til blenderen og blend til en ensartet cremet masse.
Smag til om der skal tilsættes mere salt, peber eller multisød og evt. citronsaft
Pynt din tomatsuppe med tofutern og frisk timian
VELBEKOMMEN
MARINERET TOFU
Læg din tofu i pres
Mariner din tofu i soyasauce sammen med tomatpuré og lad det hvile i 15-20 min
Steg din tofu på en panden eller i airfryer og skær tofuen i tern