Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
–
+
personer
Smaller
Normal
Larger
VEGANSK COLESLAW MED LILLA OG HVID SPIDSKÅL SAMT FRISK PERSILLE
5
fra 1 stemme
Send opskrift på mail
Servings:
4
personer
Forberedelse
20
minutter
min
Tilberedelse
10
minutter
min
I alt
30
minutter
min
Undgå at skærmen slukker
Ingredients
1/2
styk
Rød spidskål
1/2
styk
Spidskål
3-4
stk
Gulerødder
1/2
bundt
Frisk Persille
150
gram
Neutral yoghurt
(JOE' KURT)
15
gram
Vegansk mayonnaise
1/2
tsk
Dijon sennep
1
tsk
Æblecidereddike
1
tsk
Sirup
(Agave el. zero sirup)
1
tsk
salt og peber
Noter
Du kan undlade persille
Jeg bruger JOE' KURT yoghurt, da den er tyk og cremet.
Du kan sagtens nøjes med en slags spidskål.
Fremgangsmåde
Riv spidskål og gulerødder på et rivejern eller i en foodprocessor.
Hak persille fint.
Rør alle ingredienserne til dressingen sammen, smag den til med salt&peber.
Bland det hele sammen og rør det godt rundt.
VELBEKOMMEN
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest