Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
VEGANSKE KIKÆRTEBØFFER MED FRISKE KRYDDERURTER OG SOLTØRRET TOMATER
5
fra 1 stemme
Send opskrift på mail
Servings:
10
BØFFER
Forberedelse
30
minutter
min
Tilberedelse
25
minutter
min
I alt
55
minutter
min
Undgå at skærmen slukker
Ingredients
2
dåser
Kikærter
1
mellem
Rødløg
55
gram
Soltørret tomater
3
fed
Hvidløg
2
stk
Hørfrø æg
(Knuste hørfrø 2 spsk + 5 spsk vand )
1
spsk
Æblecidereddike
80
gram
Fuldkornsrismel
1
dl
Frisk Basilikum
4
stænger
Frisk oregano
50
gram
Majsgryn
(Kan købes i Rema 1000 )
Noter
Brug kikærtebøffer til en lækker middag med salat og kartofler
Brug kikærterbøfferne i en god hjemmelavet burger eller sandwich.
Har du ikke friske krydderurter skifter du det ud med tørret krydderurter, det kan man sagtens.
Fremgangsmåde
Hæld vandet fra kikærterne igennem en si, skyl dem grundigt, og lad dem stå og dryppe af.
Kom de soltørrede tomater, rødløg, hvidløg, oregano og basilikum i en foodprocessor eller mini hakker, og hak det hele fint.
Tilsæt alle de øvrige ingredienser, og kør det til en jævn og ensartet fars.
Lad farsen stå og samle sig i 10-15 minutter
Tænd ovnen på 200ºC
Kom bagepapir på en bageplade.
Hæld lidt vand på dine rene hænder, og fordel det i håndfladerne.
Form farsen til 10 bøffer i dine fugtige hænder, vend dem i majsmel, og placer dem på bagepladen.
Sæt pladen i oven og bag dem i 25 min. Hvis du vil grille bøfferne, så nøjes med 20 min og giv dem de sidste 5 min på grillen.
VELBEKOMMEN!
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest