Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
SPAHGHETTI MED TOMATSOVS OG FALAFEL
Falaflerne er dem der tager tid at lave, de kan laves dagen før. Du kan også forberede falafel fars fra morgenstunden og tilberede dem, når du skal lave din ret.
5
fra 1 stemme
Send opskrift på mail
Servings:
4
personer
Forberedelse
12
timer
t
30
minutter
min
Tilberedelse
45
minutter
min
I alt
13
timer
t
15
minutter
min
Undgå at skærmen slukker
Ingredients
1
portion
Veganske falafler
1
glas
Økologisk tofu sauce
(Kan skiftes ud med almindelig tomatsovs)
1
glas
Tomat passata
1
pakke
Spaghetti (glutenfri fra Urtekram)
1/4
styk
Knoldselleri
(Kan undlades)
1
mellem
Porre
(Kan undlades)
1
lille
squash
(Kan undlades)
1
spsk
Vegansk parmesan
Noter
Du kan udskifte de hjemmelavet falafler med færdig købte falafler
Du kan udskifte parmesan med vegansk revet ost
NÆRINGSINDHOLD ER BASERET PÅ 1 PORTION:
130g kogt spaghetti
250g tomatsovs
4 stk falafler
5g vegansk parmesan
Fremgangsmåde
Læg kikærter i blød til dine veganske falafler (dagen før)
Lav farsen til dine veganske falafler, dagen før eller på selve dagen
Tænd ovnen på 200ºC
Riv knoldselleri og squash og skær porre i tynde strimler
Svits grønsagerne i en gryde i 5-10 min
Imens former du dine falafler og sætter dem i ovnen og bager dem i 20-25 min. Husk at vende dem halvvejs.
Tilsæt begge glas tomatsovs i gryden med grønsagerne og lad tomatsovsen simre
Sæt en gryde over med vand og kog dine spaghetti
Anret maden i en skål eller en dyb tallerken og drys med vegansk parmesan
VEBEKOMME!
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest