Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
–
+
Brød
Smaller
Normal
Larger
GLUTENFRI VEGANSK BRØD MED SØD KARTOFFEL
5
fra
2
stemmer
Send opskrift på mail
Servings:
1
Brød
Forberedelse
4
timer
t
30
minutter
min
Tilberedelse
1
time
t
I alt
5
timer
t
30
minutter
min
Undgå at skærmen slukker
Ingredients
1
stk
Glutenfri rugbrød
150
gram
Revet sød kartoffel
1-2
tsk
saltflager
1-2
tsk
Oregano
2
tsk
Majsgryn
Noter
Spis dit brød med vegansk hvidløgsmør, det smager helt fantastisk
Brødet passer perfekt til en lækker sommer aften med grilmad
Eller til en lækker varm suppe om vinteren
Fremgangsmåde
Følg opskriften på glutenfri rugbrød og tilføj de revet søde kartofler når du har opløst gæren og skal til at tilføje alle de tørre ingredienser
Læg dejen i en flad bradepande med bagepair og dæk det med film. Følg de samme hæve tider som det glutenfri rugbrød
Lige inden du bager dit brød, drysser du det med flagesalt, majsgryn og tørret oregano
Lad brødet hvile en times tid efter det er bagt, før du servere det
VELBEKOMME
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest