Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
HJEMMELAVET VEGANSK KOLDSKÅL
5
fra
2
stemmer
Send opskrift på mail
Servings:
2
PORTION
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
5
minutter
min
I alt
10
minutter
min
Undgå at skærmen slukker
Ingredients
250
gram
Havre Drik
200
gram
Alpro soya vanilje yoghurt
2
spsk
Citronsaft
(Frisk presset )
2
tsk
Citronskal
1
spsk
Agavesirup
(Eller zero sirup)
5
gram
Vanilje aroma
Noter
Køb veganske kammerjunker i Superbrugsen. X-tra er veganske og Karen Volf økologiske er også veganske.
Fremgangsmåde
Blend alle ingredienserne i en blender.
Smag koldskålen til med citron og vanilje.
Sæt din koldskål på køl, den smager bedst når den er rigtig kold.
Server din koldskål med friske jordbær, hindbær og veganske kammerjunker.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest