Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
NEM VEGANSK LASAGNETTE - MEXICANSK INSPIRERET
5
fra 1 stemme
Send opskrift på mail
Servings:
6
Personer
Forberedelse
30
minutter
min
Tilberedelse
30
minutter
min
I alt
1
time
t
Undgå at skærmen slukker
Ingredients
1
pakke
Plantefars
(Jeg bruger Naturli )
1
brev
Tex mex
1
mellem
Løg
2
fed
hvidløg
200
gram
Champignon
1
lille
Rød peberfrugt
1
styk
Squash
2
mellem
gulerødder
100
gram
Knoldselleri
1
dåse
Sorte bønner
(Skyllet og drænet)
1
dåse
Kidneybønner
(Skyllet og drænet)
1
dåse
Kidneybønner
(I chili sovs )
1
tsk
Oregano
1
tsk
Basilikum
1
tsk
Paprika
0,5
tsk
spidskommen
1
tsk
salt
0,5
tsk
Peber
300
gram
Rå rød linsepasta
150
gram
Vegansk ost
(Revet )
OSTE FRI SOVS
200
gram
Ærte Drik
1
dåse
Butterbeans
(Eller Lima bøner skyllet og drænet)
1
tsk
Stødt muskatnød
Noter
Find vegansk bolognese her:
VEGANSK BOLOGNESE MED LINSER & VALNØDDER
Fremgangsmåde
Start med at lave vegansk bolognese (undlad valnødder og røde linser) og tilføj hakket naturli
Blend alle ingredienserne sammen til den ostefrie sovs i en blender
Tænd ovnen på 200º
Kog dine pasta let i små 5 min, de må ikke være kogt helt færdigt
Bland det hele sammen i et ovnfast fad og drys med revet ost
Bag det i ovnen i 20-25 min på 200ºC
Server evt. din lasagnette med snack grønt eller en grøn salat
Velbekommen
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest