Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
PASTA MED VEGANSK LINSESOVS, FRISKE KRYDDERURTER OG VEGANSK PARMESAN
5
fra
4
stemmer
Send opskrift på mail
Servings:
4
personer
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
25
minutter
min
I alt
35
minutter
min
Undgå at skærmen slukker
Ingredients
150
gram
Røde linser
3-4
stk
Gulerødder
1
stort
Løg
2
fed
Hvidløg
1
stor
Rød peberfrugt
1
terning
Grønsagsbouillon
1
tsk
Rød karrypasta
1
glas
Tomatsovs
(Eller en dåse hakket tomat)
1
dåse
Tomatpuré
1
dåse
Kokosmælk light
1/2
stk
Citronsaft
(Frisk presset)
1/2
tsk
Cayenne peber
1
tsk
Spidskommen
1
tsk
Røget paprika
1-2
spsk
Friske krydderurter
((basilikum, oregano og timian))
salt og peber
TILBEHØR
400
gram
Fuldkornspasta
1
portion
Vegansk parmesan
5-6
stk
Basilikum
(Til pynt)
Noter
Skift fuldkornspasta ud med ris, quinoa eller bønne/linse pasta.
Linsesovs er perfekt som rester til dagen efter.
1 portion indeholder:
150 gram kogt fuldkorns pasta
300 gram linsesovs
10 gram vegansk parmesan
Fremgangsmåde
Skyl de røde linser.
Sæt vand over til at koge pasta.
Hak løg, gulerødder og peberfrugt. Svits det i en gryde med lidt vand sammen med presset hvidløg.
Tilsæt krydderier, boullion og karrypasta og svits det i 5 min.
Tilsæt kokosmælk, tomatsovs, tomatpuré, røde linser og citronsaft. Lad retten simre i 25 min.
Lav vegansk parmesan imens retten simre.
Tilsæt friske krydderurter og rør det sammen, smag linsesovsen til med salt & peber.
VELBEKOMME!
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest