Start med at lægge tofu i pres imens klargør du grøntsagerne.
Hak blomkål, svampe og valnødder fint i en foodprocessor. Riv tofu på et rivejern.
Bland hakket blomkål, svampe valnødder og revet tofu sammen i en bradepande med lidt olie, salt og peber. Jeg bruger olie på spray.
Bag det hele sammen i 30 min på 200º, rør rundt i det efter 15 min. Imens klaregør du ingredienserne til sovsen.
Hak løg, hvidløg, gulerødder og knoldselleri fint i en foodprocessor Svits det sammen i en gryde eller sauterpande Tilsæt krydderier, balsamico, miso og tomatpuré og rør det godt sammen. Lad det stege i 5-10 min.
Tilsæt grøntsagsfarsen (bagt blomkål, svampe, valnødder og tofu)Tilsæt vand og lad det simre i 20-30 min. Det må gerne simre i længere tid.
Imens din al ragú simrer, koger du din pasta. Jeg bruger italiensk pasta, du kan også bruge italiensk spaghetti.
Smag din sovs til med salt & peber. Rør din pasta sammen med al ragú og server evt. med gærflager på toppen.