Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
–
+
personer
Smaller
Normal
Larger
VEGANSKE FRIKADELLER LAVET PÅ HJEMMELAVET PLANTEFARS - MED OVN KARTOFLER, RØDBEDESALAT OG BROCCOLI
5
fra 1 stemme
Send opskrift på mail
Servings:
4
personer
Forberedelse
2
timer
t
Tilberedelse
30
minutter
min
I alt
2
timer
t
30
minutter
min
Undgå at skærmen slukker
Ingredients
1
portion
Plantefars
1
portion
Vegansk rødbedesalat med peberrod
1
kg
kartofler
2-3
stk
Søde kartofler
1
bundt
Broccoli
1
spsk
Olivenolie
1
spsk
Soya
Noter
Du kan udskifte broccoli med andet grønt. Herhjemme er vi bare vilde med dampet broccoli
Du kan nøjes med almindelige kartofler eller kun søde kartofler, det er en smagssag.
Du kan også erstatte kartofler med pomfritter
Næringsindholdet er baseret på:
150g Veganske frikadeller
200g Kartofler i ovnen
150g Cremet vegansk rødbedesalat med peberrod
60g Dampet broccoli
Fremgangsmåde
Start med at lave en portion plantefars og sæt på køl
Dernæst går du igang med at lave din rødbedesalat og sætter den på køl
Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i både og læg dem i en bradepande
Put først de hvide kartofler i ovnen, på 200ºC på varmluft
Form plantefarsen til frikadeller og pensle dem med soya og olivenolie rørt sammen
Efter 20 min kommes søde kartoflerne og de veganske frikadeller i ovnen og steg det færdigt i ca 25-30 min.
Skær dit broccoli ud i små buketter og damp dem i en gryde i 5-7 min
VELBEKOMMEN!!
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest