Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
DILD-DELLEN MED RODFRUGTER I OVNEN & CREMET RØDBEDESALAT
5
fra 1 stemme
Send opskrift på mail
Servings:
4
personer
Forberedelse
40
minutter
min
Tilberedelse
45
minutter
min
I alt
1
time
t
5
minutter
min
Undgå at skærmen slukker
Ingredients
2
pakker
Dild-dellen
500
gram
Kartofler
1
kg
Rodfrugter
(Pastinakker, gulerødder, rødbeder, persillerod og jordskokker)
1
spsk
Olivenolie
Salt&peber
Rødbedesalat
1
portion
Rødbedesalat
Noter
Hvis du ikke bryder dig om rødbedesalat kan du i stedet lave broccolisalat eller coleslaw det smager også dejligt.
Fremgangsmåde
Start med at lave rødbedesalat, det kan du med fordel lave i god tid, da rødbederne skal køle af.
Tænd ovnen på 200ºC.
Skræl og skær rodfrugter og kartofler ud i både.
Læg dem på en bradepande og kom lidt olivenolie hen over samt salt&peber.
Bag dem i ovnen på 200ºC i 45 min.
Imens steger du dild-dellerne på en pande ved svag varme.
Velbekommen!
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest