Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
VEGANSK SALAT BOWL MED SEITAN OG SØDE KARTOFLER
5
fra 1 stemme
Send opskrift på mail
Servings:
2
Personer
Forberedelse
45
minutter
min
Tilberedelse
30
minutter
min
I alt
1
time
t
15
minutter
min
Undgå at skærmen slukker
Ingredients
100
gram
Grønt salat
150
gram
Rød spidskål
50
gram
Bønnespirer
3
bundter
Forårsløg
1/2
stk
Avokado
3
stk
Søde kartofler
(Mellem )
1/2
portion
BBQ Seitan
2
spsk
Vegansk aioli
10
stykker
Syltede rødløg
1
tsk
Sesamfrø
(Ristede)
Noter
Skift seitan ud med kikærter, falafel, bønnebøf, Tæmpeh, tofu eller bønner
Vælg lige det grønt du bedst kan lide
Du kan sagtens tilføje hjemmelavet hummus til din salat bowl, det er også lækkert
Skift søde kartoflerne ud med pasta, ris, bulgur, perlebyg eller et styk lækkert grovt brød
Fremgangsmåde
Start med at lave BBQ seitan og lad det ligge i marinade i 30 min. Du kan sagtens lave seitan i god tid og lægge det på køl.
Rør din aioli dressing sammen og sæt på køl.
Skrub de søde kartofler godt og skær dem i tykke skiver, krydder dem med salt og peber og bag dem i ovnen på 200ºC i 20-25 min.
Imens kartoflerne er i ovnen, skærer du din grønt ud og begynder at bygge din salat bowl op.
Steg din BBQ seitan på en pande.
Når kartoflerne er færdige putter du dem i din salat bowl sammen med seitan.
Top salaten med syltede rødløg, aioli dressing og ristede sesam.
Velbekomme!
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest