Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
VEGANSKE TARTELETTER VERDENS BEDSTE OPSKRIFT
5
fra 1 stemme
Send opskrift på mail
Servings:
15
styk
Forberedelse
45
minutter
min
Tilberedelse
15
minutter
min
I alt
1
time
t
Undgå at skærmen slukker
Ingredients
Tarteletfyld
1
styk
Løg
500
gram
Vegansk filet
(Jeg bruger primært Spir eller Hälsans kök)
200
gram
Ærter
1
dåse
Aspargessnitter
250
gram
Champignon
(Jeg bruger gerne de brune)
2
Terninger
Grønsagsbouillon
1
Bundt
Frisk persille
2
dl
vand
5
dl
Ærte Barista
1
tsk
Stødt muskatnød
1,5
tsk
Salt
1
tsk
Peber
30
gram
Majsstivelse
Tilbehør
15
styk
Tarteletter
(Jeg bruger luksus tarteletter fra COOP)
1
håndfuld
Frisk persille
(Til pynt )
Noter
Spis gerne de tarteletter med en frisk spidskålssalat med grønkål, det er lækkert. Så bliver retten ikke så tung.
Rød spidskålssalat med æbler og tranebær
Fremgangsmåde
Hak svampe og løg i små tern. Steg svampene på en pande, til væden er væk.
Steg løgene i en gryde, tilsæt evt. lidt vand/olie.
Tilsæt ærter og vegansk filet og steg det i 2 min. Og tilsæt 2 dl boullionvand.
Tilsæt Ærte Barista, drænet aspargessnitter og hakket persille (gem noget til pynt), muskatnød, salt&peber.
Lad det hele koge op under omrøring. Rør majsstivelsen ud i lidt vand og hæld det i sovsen i en tynd stråle under omrøring.
Tænd ovnen på 200º grader og lun tarteletterne.
Smag sovsen til med salt og peber og servér den i lune tarteletskaller med frisk persille som pynt.
Velbekomme
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest