VEGANSKE TARTELETTER – VERDENS BEDSTE OPSKRIFT

veganske tarteletter

SUND, NEM OG LÆKKER OPSKRIFT PÅ VEGANSKE TARTELETTER

Jeg elsker tarteletter og især smagen af hvide asparges i en lækker hvid sovs. Jeg er ikke kæmpe fan af opbagte sovse lavet på smør eller sovse lavet på fløde. Denne opskrift er lavet på lækker plantebaseret Ærte Barista, som giver en fyldig og cremet smag, men ikke meget fed smag. Derudover er der masser af fyld i sovsen, som giver en rigtig smag af tarteletter med “høns i asparges”. PRØV DEN…. MUMS….

INGREDIENSER TIL VEGANSKE TARTELETTER

INGREDIENSLISTE:

  • VEGANSKE FILET STYKKER
  • LUKSUS TARTELETTER FRA COOP
  • BRUNE CHAMPIGONER
  • PERSILLE
  • ÆRTER
  • HVIDE ASPARGES PÅ DÅSE
  • ÆRTE BARISTA
  • LØG
  • MAJSSTIVELSE
  • MUSKATNØD
  • SALT & PEBER

INSPIRATION TIL VEGANSK OG GRØN JULEMAD

Jeg elsker alt med hvide asparges, så hvis du er vild med veganske tarteletter med fyld, så vil du også være vild med min opskrift på vegansk hønsesalat. Jeg elsker min “hønsefri” salat, den er så lækker, og er altid med til en god julefrokost. MUMS…..

VEGANSK HØNSESALAT

VEGANSK HØNSESALAT

JEG HAR SAMLET ALLE MIN JULEOPSKRIFTER I ET INDLÆG, SÅ HVIS DU ER INTERESSERET I FLERE OPSKRIFTER TIL VEGANSK OG GRØN JULEMAD, KLIK PÅ “VEGANSK JULEMAD”

VEGANSK JULEMAD – GUIDE TIL JULEAFTEN, JULEFROKOST & JULEGODTER

vegansk julemad

FIND OPSKRIFT PÅ VEGANSKE TARTELETTER HER:

VEGANSKE TARTELETTER

VEGANSKE TARTELETTER VERDENS BEDSTE OPSKRIFT

5 fra 1 stemme
Antal: 15 styk
Forberedelse45 min
Tilberedelse15 min
I alt1 t

Ingredienser

Tarteletfyld

  • 1 styk Løg
  • 500 gram Vegansk filet (Jeg bruger primært Spir eller Hälsans kök)
  • 200 gram Ærter
  • 1 dåse Aspargessnitter
  • 250 gram Champignon (Jeg bruger gerne de brune)
  • 2 Terninger Grønsagsbouillon
  • 1 Bundt Frisk persille
  • 2 dl vand
  • 5 dl Ærte Barista
  • 1 tsk Stødt muskatnød
  • 1,5 tsk Salt
  • 1 tsk Peber
  • 30 gram Majsstivelse

Tilbehør

  • 15 styk Tarteletter (Jeg bruger luksus tarteletter fra COOP)
  • 1 håndfuld Frisk persille (Til pynt )

Noter

Spis gerne de tarteletter med en frisk spidskålssalat med grønkål, det er lækkert. Så bliver retten ikke så tung. 
Rød spidskålssalat med æbler og tranebær

Fremgangsmåde

  • Hak svampe og løg i små tern. Steg svampene på en pande, til væden er væk.
  • Steg løgene i en gryde, tilsæt evt. lidt vand/olie.
  • Tilsæt ærter og vegansk filet og steg det i 2 min.  Og tilsæt 2 dl boullionvand. 
  • Tilsæt Ærte Barista, drænet aspargessnitter og hakket persille (gem noget til pynt), muskatnød, salt&peber.
  • Lad det hele koge op under omrøring. Rør majsstivelsen ud i lidt vand og hæld det i sovsen i en tynd stråle under omrøring. 
  • Tænd ovnen på 200º grader og lun tarteletterne.
  • Smag sovsen til med salt og peber og servér den i lune tarteletskaller med frisk persille som pynt.
  • Velbekomme
Næringsindhold
VEGANSKE TARTELETTER VERDENS BEDSTE OPSKRIFT
Indhold per portion (1 Tartelet)
Kalorier 224 Kalorier fra fedt 104
% Daglig værdi*
Fedt 11.6g18%
Mættet fedt 3.95g25%
Transfedt 0.007g
Flerumættet fedt 1.41g
Enkeltumættet fedt 3.61g
Kolesterol 0.54mg0%
Salt 1.79mg0%
Kalium 171mg5%
Kulhydrater 16.4g5%
Fibre 4.21g18%
Sukker 2.24g2%
Protein 11.9g24%
Vitamin A 8.4IU0%
Vitamin C 8.98mg11%
Calcium 39mg4%
Jern 0.67mg4%
* Daglig værdi er baseret på en diæt med 2000 kalorier.
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg