Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
BUDDHA BOWL MED SPINAT OG TOFU - LÆKKER VEGANSK SALAT
Opskrift på Buddha Bowl tager udgangspunkt i at du i forvejen har hummus, aioli, rødbedesalat i køleskabet, har du andre rester så brug dem. Det blot til inspiration.
5
fra 1 stemme
Send opskrift på mail
Servings:
1
person
Tilberedelse
15
minutter
min
I alt
15
minutter
min
Undgå at skærmen slukker
Ingredients
30
gram
Spinat
(Frisk)
100
gram
Ris
(Kogte eller kogte quinoa)
40
gram
Blomkålsris
70
gram
Hummus
65
gram
agurk
100
gram
Tofu
100
gram
Cremet rødbedesalat med peberrod
10
gram
Aioli
Noter
Du kan bruge alle grønsager, såsom peberfrugt, snack ærter, revet gulerødder og rødbeder, bønnespirer, spidskål og forskellige slags salater
Brug også gerne frugt i din Bowl, såsom mango, melon, æbler, kiwi og friske bær
Har du en rest af en lækker salat, så brug gerne det, ligesom jeg bruger rødbedesalat
Brug gerne andre hummus, fx karry/mango hummus, ærte hummus, der er massere af muligheder.
Fremgangsmåde
Tag en dyb skål, fyld bunden med frisk spinat
Tilføj alle grøntsagerne rundt i skålen og læg tofu i midten af salaten
Top salaten med hjemmelavet aioli eller anden dressing
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest